Stroomstoring Amsterdam

Heb je in Amsterdam of omgeving een storing in je elektriciteit? Neem dan contact op met een elektricien! Wanneer het om een stroomstoring gaat, zijn wij 24/7 bereikbaar. We begrijpen namelijk dat het niet fijn is om lang zonder stroom te zitten. U hoeft dus niet verder te zoeken, onze elektriciens zijn zo snel mogelijk bij jou in de straat! Wij staan op elk uur van de dag voor je klaar. Neem contact op via 06 1871 53 74.

De meest voorkomende oorzaken van een stroomstoring

Aardlekschakelaar: wanneer er kortsluiting is en de weerstand erg hoog wordt, slaat de aardlekschakelaar eruit. Je hele woning heeft dan geen stroom meer. Waarschijnlijk heeft een apparaat dit veroorzaakt. Dit moet zo snel mogelijk opgelost worden.

Kortsluiting: wanneer er een of meerdere elektrische draden met elkaar in aanraking komen, kan dit kortsluiting veroorzaken.

 

Weerstanden in de meterkast: een groepenkast werkt met zekeringen. Als de hoeveelheid stroom te hoog wordt, slaat een van de stoppen eruit. Dit zorgt voor een stroomstoring.

Stroomstoring 247 Amsterdam

Heeft een Elektricien nodig?
06 1871 53 74

Wanneer een van de bovenstaande oorzaken bij jou voorkomt, schakel dan zeker een elektricien in. Ga niet zelf aan de slag want dit kan gevaarlijk zijn. De elektriciens van Amsterdam Elektricien zoeken naar de oorzaak en lossen dit altijd goed op voor onze klanten.

u

Stroomstoring in Amsterdam voorkomen

Hoe kunt u een storing in uw elektriciteit voorkomen? Door alle werkzaamheden rondom elektrotechniek uit te besteden aan ervaren elektriciens. Laat regelmatig je meterkast controleren en onderhouden. Zo voorkom je een storing in je elektra. Onze ervaren elektriciens doen dit graag voor je! Ook kunnen zij meekijken op alle stroom punten in je huis. Zeker bij oude huizen is het nodig om regelmatig de elektra te Op deze manier voorkom je storingen! Neem contact met ons op via 06 1871 53 74.

u

Stroom storing Amsterdam oplossen

Is de stroom uitgevallen? Ga dan niet zelf aan de slag om het proberen op te lossen, maar schakel dan een van onze elektriciens in. Zo weet je zeker dat het probleem op een professionele manier wordt opgelost. Elke elektricien is namelijk goed opgeleid en stelt de veiligheid van onze klanten voorop. Onze elektriciens controleren direct alle elektriciteit in jouw huis om weer een stroomstoring te voorkomen.

Zitten de buren ook zonder stroom? Dan gaat het waarschijnlijk om een storing in de hele buurt. Bel het nationaal storingsnummer om de storing te melden zodat zij iedereen op de hoogte kunnen brengen. Schakel uiteraard ook zo snel mogelijk een elektricien in om je meterkast en alle elektriciteit in jouw huis te controleren. Wij staan met ervaren elektriciens voor je klaar! U kunt contact met ons opnemen via 06 1871 53 74. Meer informatie over ons vind je op de website.