Elektricien de Pijp Amsterdam

Voor al je problemen en vraagstukken rondom elektriciteit, is Elektricien de Pijp er voor je. Onze ervaren elektriciens, gevestigd in de Pijp, staan voor jou klaar! Zoek je bijvoorbeeld in de Pijp een elektricien die een stroomstoring kan oplossen, een groepenkast kan vervangen of een complete elektrotechniek kan installeren? 

Met trots lokale elektriciteitsdiensten leveren

In de smalle straatjes van het alternatieve De Pijp vind je tal van oosterse eetgelegenheden, traditionele pubs en cafés met terrasjes. Op de Albert Cuypmarkt verkopen de kraamhouders Nederlandse specialiteiten zoals haring en stroopwafels. Bij de Heineken Experience in een voormalige brouwerij ontdek je aan de hand van multimedia de geschiedenis van het bierbrouwen en kun je aan proeverijen deelnemen. Het Sarphatipark in de buurt beschikt over Engelse tuinen met vijvers en gazons. ― Google
Postcode(s): 1072, 1073, 1074

De beste Elektricien in de Pijp Amsterdam

Een elektricien nodig in de Piijp met een goede prijs-kwaliteit verhouding? Wij staan met ervaren monteurs voor je klaar om jouw elektroproblemen op te lossen! Onze professionele elektriciens zijn veilig, meedenkend, vakkundig én persoonlijk. Ga dus niet zelf aan de slag in de meterkast, maar laat het door onze gespecialiseerde elektriciens oplossen. Elektricien Amsterdam is een erkend bedrijf en levert betrouwbare elektriciens in de Pijp en omgeving waar je op kunt rekenen voor een mooie prijs.

Wil je een groep toevoegen of aanpassen in jouw meterkast? Heeft u een stroomstoring? Of wil je bijvoorbeeld een extra stopcontact of lichtschakelaar toevoegen? Onze elektriciens hebben jarenlange ervaring in elektra en zijn daardoor op de hoogte van de elektrische installaties in de woningen in de Pijp. Onze elektriciens geven professioneel advies over de mogelijkheden en bieden de allerbeste service aan voor een goede prijs. Heb je een elektricien in de Pijp nodig? Op ons kunt u rekenen!

Voor alles wat te maken heeft met uw groepenkast, kun je onze vakkundige elektriciens inschakelen. Wij raden je ook sterk aan om een verouderde groepenkast te laten vervangen voor jouw eigen veiligheid. Onze installateur komt deze werkzaamheden met plezier voor je uitvoeren.

Zonder stroom kun je niet veel en dat begrijpen wij! Daarom hebben wij 24/7 een storingsdienst. Ook in het weekend, op feestdagen en ’s nachts staan onze elektriciens in de Pijp voor je klaar zodat je niet lang zonder elektriciteit zit. Onze elektromonteur komt met spoed jouw kant op en zorgt dat de storing snel wordt verholpen.

Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in het aanpassen en installeren van verlichting. We kunnen nieuwe verlichting voor je aanleggen, geheel naar je wensen en situatie. Wanneer er nog niet genoeg aansluitpunten aanwezig zijn, kunnen we de elektriciteit voor je uitbreiden door bijvoorbeeld extra stopcontacten aan te leggen.

Heb je een nieuw kantoorpand of huis in de Pijp waar nog elektriciteit aangelegd moet worden? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Wij doen zowel kleine klussen als zeer grote klussen op het gebied van elektra in Amsterdam en omgeving. Ook bij oude gebouwen is het belangrijk om de elektra in de gaten te houden. Veel oude gebouwen hebben namelijk nog oude bedradingen. Dit verhoogt de kans op kortsluiting en daarom raden we aan om dit zo snel mogelijk te vervangen.

Om te voorkomen dat er kortsluiting of een storing plaatsvindt, is het goed om met regelmaat je elektra te laten controleren. Je gebruikt namelijk dagelijks diverse apparatuur. Onze elektriciens kunnen regelmatig je elektra controleren en onderhouden om vervelende storingen te voorkomen. Hier zijn we in gespecialiseerd!

de Pijp Elektriciens

Sroomstoringen 24/7

 

Meterkast vervangen

 

Groepenkasten vervangen

 

Elektra aanleggen

 

 

Kortsluitingen

 

Stopcontacten

 

Aardlekschakelaars

 

(Buiten) Verlichting installeren

 

Lampen installeren

 

Rookmelders en intercomsystemen

 

Renovatie van elektra

 

Onderhoud en reparatie

 

Elektricien de Pijp Reviews
Elektra de Pijp Mensen zoeken ook naar
[rkfrt-directions title="" city="Amsterdam" address="watersteeg 6, 1012" pins="5"]
[rkfrt-reviews place_id="" latlng=""]
[rkfrt-map title="" location="Amsterdam" zoom="8" neighborhood="true" activities="true"] 
[rkfrt-neighborhoods title="Amsterdam" location="Amsterdam, Netherlands" limit="30" sort="desc"]