Elektricien Amsterdam Zuidoost

Voor al je problemen en vraagstukken rondom elektriciteit, is Elektricien Amsterdam Zuid er voor je. Onze ervaren elektriciens, gevestigd in Amsterdam Zuidoost, staan voor jou klaar! Zoek je bijvoorbeeld in Amsterdam Zuidoost een elektricien die een stroomstoring kan oplossen, een groepenkast kan vervangen of een complete elektrotechniek kan installeren? 

Met trots lokale elektriciteitsdiensten leveren

Amsterdam-Zuidoost is een stadsdeel van de gemeente Amsterdam in de Nederlandse provincie Noord-Holland. Als formeel stadsdeel Zuidoost met een eigen volksvertegenwoordiging werd het ingesteld in 1987. De oudste en bekendste wijk in het stadsdeel is de Bijlmermeer, kortweg de Bijlmer. Wikipedia
Oppervlakte: 22,08 km²
Hotels: 3 sterren gemiddeld € 93. Hotels tonen
Inwoners (1 januari 2020): 89.841; (4.226 inw./km²)

De beste Elektricien in Amsterdam Zuidoost

Een elektricien nodig in Amsterdam Zuidoost met een goede prijs-kwaliteit verhouding? Wij staan met ervaren monteurs voor je klaar om jouw elektroproblemen op te lossen! Onze professionele elektriciens zijn veilig, meedenkend, vakkundig én persoonlijk. Ga dus niet zelf aan de slag in de meterkast, maar laat het door onze gespecialiseerde elektriciens oplossen. Elektricien Amsterdam is een erkend bedrijf en levert betrouwbare elektriciens in Amsterdam Zuidoost en omgeving waar je op kunt rekenen voor een mooie prijs.

Wil je een groep toevoegen of aanpassen in jouw meterkast? Heeft u een stroomstoring? Of wil je bijvoorbeeld een extra stopcontact of lichtschakelaar toevoegen? Onze elektriciens hebben jarenlange ervaring in elektra en zijn daardoor op de hoogte van de elektrische installaties in de woningen in Amsterdam Zuidoost. Onze elektriciens geven professioneel advies over de mogelijkheden en bieden de allerbeste service aan voor een goede prijs. Heb je een elektricien in Amsterdam Zuidoost nodig? Op ons kunt u rekenen!

Voor alles wat te maken heeft met uw groepenkast, kun je onze vakkundige elektriciens inschakelen. Wij raden je ook sterk aan om een verouderde groepenkast te laten vervangen voor jouw eigen veiligheid. Onze installateur komt deze werkzaamheden met plezier voor je uitvoeren.

Zonder stroom kun je niet veel en dat begrijpen wij! Daarom hebben wij 24/7 een storingsdienst. Ook in het weekend, op feestdagen en ’s nachts staan onze elektriciens in Amsterdam Zuidoost voor je klaar zodat je niet lang zonder elektriciteit zit. Onze elektromonteur komt met spoed jouw kant op en zorgt dat de storing snel wordt verholpen.

Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in het aanpassen en installeren van verlichting. We kunnen nieuwe verlichting voor je aanleggen, geheel naar je wensen en situatie. Wanneer er nog niet genoeg aansluitpunten aanwezig zijn, kunnen we de elektriciteit voor je uitbreiden door bijvoorbeeld extra stopcontacten aan te leggen.

Heb je een nieuw kantoorpand of huis in Amsterdam Zuidoost waar nog elektriciteit aangelegd moet worden? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Wij doen zowel kleine klussen als zeer grote klussen op het gebied van elektra in Amsterdam en omgeving. Ook bij oude gebouwen is het belangrijk om de elektra in de gaten te houden. Veel oude gebouwen hebben namelijk nog oude bedradingen. Dit verhoogt de kans op kortsluiting en daarom raden we aan om dit zo snel mogelijk te vervangen.

Om te voorkomen dat er kortsluiting of een storing plaatsvindt, is het goed om met regelmaat je elektra te laten controleren. Je gebruikt namelijk dagelijks diverse apparatuur. Onze elektriciens kunnen regelmatig je elektra controleren en onderhouden om vervelende storingen te voorkomen. Hier zijn we in gespecialiseerd!

Amsterdam Zuidoost Elektriciens

Sroomstoringen 24/7

 

Meterkast vervangen

 

Groepenkasten vervangen

 

Elektra aanleggen

 

 

Kortsluitingen

 

Stopcontacten

 

Aardlekschakelaars

 

(Buiten) Verlichting installeren

 

Lampen installeren

 

Rookmelders en intercomsystemen

 

Renovatie van elektra

 

Onderhoud en reparatie

 

Elektricien Amsterdam Zuidoost Reviews
Elektra Amsterdam Noord Mensen zoeken ook naar
Museum Vrolik Amsterdam
Museum Vrolik is een anatomisch museum gevestigd in het Academisch Medisch Centrum te Amsterdam. De geschiedenis van het museum begint rond 1900 toen Gerardus Vrolik en zijn zoon Willem begonnen een verzameling anatomische en medische preparaten bijeen te brengen. Deze collectie vormde de basis voor het museum. Wikipedia
Bevindt zich in: Amsterdam UMC locatie AMC

Adres: Meibergdreef 15, 1105 AZ Amsterdam

Openingstijden:  Gaat open om 11:00

Beschrijving
Gaasperplas Amsterdam

Gaasperplas is een kunstmatig meer dat wordt gebruikt voor recreatieve doeleinden ten zuidoosten van Amsterdam in Nederland.

Met de winning van zand voor de aanleg van de Bijlmer is de Gaasperplas ontstaan. Op zijn diepst is het meer 35 meter diep. Het was het decor voor de Floriade-landschaps- en bloemenshow van 1982, en het oostelijke uiteinde van het meer wordt omringd door parken en bossen die ooit deel uitmaakten van het evenement.

Wikipedia

 

 

Gaasperpark Amsterdam
Het Gaasperpark is een park in Gaasperdam, stadsdeel Amsterdam-Zuidoost, aan de noordelijke oever van de Gaasperplas, een kunstmatige recreatieplas, ontstaan door zandwinning ten behoeve van de ophoging voor de bouw van Gaasperdam. Wikipedia

Adres: Amsterdam

Openingstijden: 

Beschrijving
Nelson Mandelapark Reigersbospad, Amsterdam
Het Nelson Mandelapark, tot 23 oktober 2014 het Bijlmerpark geheten, is een stadspark midden in de wijk Bijlmer in Amsterdam-Zuidoost. Het Bijlmerpark is oorspronkelijk aangelegd in 1969 en 1970. Sinds 1975 wordt hier jaarlijks het Kwakoe Zomerfestival georganiseerd. Wikipedia

Adres: Reigersbospad, Amsterdam

Openingstijden: 

Beschrijving
Oppervlakte: 43 hectare
Opening: 29 mei 2011