Elektricien Amsterdam Zuid

Voor al je problemen en vraagstukken rondom elektriciteit, is Elektricien Amsterdam Zuid er voor je. Zoek je bijvoorbeeld in Amsterdam Zuid een elektricien die een stroomstoring kan oplossen, een groepenkast kan vervangen of een complete elektrotechniek kan installeren? Onze ervaren elektriciens, gevestigd in Amsterdam Zuid, staan voor jou klaar!

Met trots lokale elektriciteitsdiensten leveren

Amsterdam-Zuid is een stadsdeel van de gemeente Amsterdam in de Nederlandse provincie Noord-Holland. Dit stadsdeel werd ingesteld in 2010 en is een samenvoeging van de vroegere stadsdelen Oud-Zuid en Zuideramstel. Wikipedia
Oppervlakte: 17,41 km²
Inwoners (1 januari 2020): 146.291; (9.156 inw./km²)

De beste Elektricien- Amsterdam Zuid Elektricien Bedrijf

Op zoek naar elektriciens in Amsterdam Zuid met een goede prijs-kwaliteit verhouding? Wij staan met ervaren monteurs voor je klaar om jouw elektroproblemen op te lossen. Onze professionele elektriciens zijn vakkundig, veilig, meedenkend én persoonlijk. Ga dus niet zelf aan de slag in de meterkast, maar laat het door een van onze gespecialiseerde elektriciens oplossen. Elektricien Amsterdam is een erkend bedrijf en levert betrouwbare elektriciens in Amsterdam Zuid en omgeving waar je op kunt rekenen voor een mooie prijs.

Wil je een groep toevoegen of aanpassen in je meterkast? Heb je een stroomstoring? Of wil je bijvoorbeeld een extra stopcontact of lichtschakelaar laten installeren? Onze elektriciens hebben jarenlange ervaring in elektra en zijn daardoor op de hoogte van de elektrische installaties in de woningen in Amsterdam Zuid. Onze elektriciens geven professioneel advies over de mogelijkheden en bieden de beste service aan voor een goede prijs. Heeft u een elektricien in Amsterdam Zuid nodig? Op ons kunt u rekenen!

Voor alles wat te maken heeft met je groepenkast, kun je onze vakkundige elektriciens inschakelen. Wij raden je ook sterk aan om een verouderde groepenkast te laten vervangen voor je eigen veiligheid. Onze installateur komt deze werkzaamheden met veel plezier voor u uitvoeren.

Zonder stroom kun je niet veel en dat begrijpen wij, daarom hebben wij 24/7 een storingsdienst. Ook in het weekend, op feestdagen en ’s nachts staan de elektriciens in Amsterdam Zuid voor je klaar zodat je niet lang zonder elektriciteit zit. Onze elektromonteur komt met spoed jouw kant op en zorgt dat de storing zo snel mogelijk wordt verholpen.

Wij zijn ook gespecialiseerd in het aanpassen en installeren van verlichting. We kunnen nieuwe verlichting voor je aanleggen, geheel naar je wensen en situatie. Wanneer er nog niet genoeg aansluitpunten aanwezig zijn, kunnen we de elektra voor je uitbreiden door bijvoorbeeld extra stopcontacten aan te leggen.

Heb je een nieuw kantoorpand of huis in Amsterdam Zuid waar nog elektriciteit aangelegd moet worden? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Wij doen zowel kleine klussen als zeer grote klussen op het gebied van elektra in Amsterdam en omgeving. Ook bij oude gebouwen is het erg belangrijk om de elektra in de gaten te houden. Veel oude gebouwen hebben namelijk nog een oude bekabeling. Dit verhoogt de kans op kortsluiting en daarom raden we aan om dit zo snel mogelijk te vervangen.

Om te voorkomen dat er kortsluiting of een storing plaatsvindt, is het goed om met regelmaat de elektra te laten controleren. Je gebruikt namelijk dagelijks diverse apparatuur. Onze elektriciens kunnen regelmatig je elektra controleren en onderhouden om vervelende storingen te voorkomen! Hier zijn wij in gespecialiseerd.

Amsterdam Zuid Elektriciens

 

Sroomstoringen 24/7

 

Meterkast vervangen

 

Groepenkasten vervangen

 

Elektra aanleggen

 

 

Kortsluitingen

 

Stopcontacten

 

Aardlekschakelaars

 

(Buiten) Verlichting installeren

 

Lampen installeren

 

Rookmelders en intercomsystemen

 

Renovatie van elektra

 

Onderhoud en reparatie

 

Op zoek naar een professionele elektricien in Amsterdam Zuid voor een mooie prijs? Wij staan met erkende monteurs voor je klaar, om jouw elektro problemen op te lossen. Onze professionele elektriciens in Amsterdam zijn meedenkend, erkend, veilig én persoonlijk. Elektricien Amsterdam is een erkend bedrijf en levert betrouwbare installateurs waar je op kunt rekenen voor een goede prijs kwaliteit verhouding. Ga dus zeker niet zelf iets aanpassen in de meterkast, maar laat het door een van onze gespecialiseerde vakmannen oplossen. Wij lossen alle elektriciteitsproblemen voor jou op.

 

Heb je kortsluiting of wil je een stopcontact of lichtschakelaar verplaatsen ? Of bijvoorbeeld een groep toevoegen in de meterkast? Al onze elektriciens kunnen uitstekend en professioneel advies geven over de mogelijkheden en bieden de beste service aan voor een goede prijs!  Al onze elektriciens hebben jarenlange ervaring in de elektrotechniek en zijn up-to-date van de elektrische installaties in de woningen in Amsterdam. Heb je een elektricien in Amsterdam nodig? Op onze elektriciens kunt u rekenen!

Elektricien Reviews

Na het zelf onsuccesvol proberen op te lossen van een stroomstoring bij ons thuis, heb ik contact opgenomen met Amsterdam Elektricien. Ze waren snel op locatie en hebben het probleem snel opgelost. Ik werk op het moment thuis, dus het was erg prettig dat ik snel weer aan de slag kon. Bedankt!

Johan Veendaal

In de afgelopen paar weken heb ik met toenemende frequentie problemen ervaren met het stopcontact in mijn werkkamer. Het stopcontact werkte soms niet en ook zijn de stoppen enkele keren doorgeslagen. Ik heb Amsterdam Elektricien het stopcontact laten bekijken en op hun aanraden laten vervangen. Mijn problemen lijken nu vooralsnog verholpen!

Sandra van Ost

Voor een renovatieklus hebben wij een afspraak gemaakt met Amsterdam Elektricien voor het vervangen van een meterkast. We hebben het contact als erg prettig ervaren en ze hebben uitstekend vakwerk geleverd.

Idris Muster

Door een ernstige brand in mijn prive kring heb ik Amsterdam Elektricien ingehuurd voor het installeren van een aantal rook en koolmonoxide melders. De heer die bij mij de installatie van de rookmelders heeft verricht was erg vriendelijk en heeft mij ook de nodige uitleg gegeven over de apparaten. Ik kan weer gerust slapen 🙂

Khadija A.

Elektra Amsterdam Zuid Mensen zoeken ook naar
Rijksmuseum
Het Rijksmuseum in Amsterdam is een van de zestien rijksmusea in Nederland. De collectie biedt een overzicht van de Nederlandse kunst en geschiedenis met onder andere werken van 17e-eeuwse Nederlandse meesters als Rembrandt, Vermeer en Hals. Wikipedia

Adres: Museumstraat 1, 1071 XX Amsterdam

Beschrijving
Beatrixpark
Het Beatrixpark is een stadspark in Amsterdam-Zuid, tussen de Boerenwetering, de Amsterdamse RAI, de Ringweg-Zuid, de Beethovenstraat, het Zuider Amstelkanaal en de Diepenbrockstraat. Het park ligt in de Prinses Irenebuurt. Wikipedia

Adres: Diepenbrockstraat 21, 1077 VX Amsterdam

Openingstijden: 24 uur geopend
Beschrijving
Amstelpark

Het Amstelpark is een stadspark, buurt en straat in Amsterdam-Zuid.

Ligging

Het park ligt tussen de westelijke oever van de Amstel (Amsteldijk) en de bebouwing van Buitenveldert met op de grens de Europaboulevard. Aan de noordzijde wordt het begrensd door de (afslag van /toerit naar) Ringweg Zuid. Aan de zuidzijde vormt De Borcht de grens.

Een deel van het park behoorde oorspronkelijk tot de hofstede Amstelrust. Sinds 1987 was het Amstelpark ingedeeld bij stadsdeel Buitenveldert, tussen 1998 en 2010 was dit Zuideramstel, sindsdien stadsdeel Zuid.

Amsterdam UMC - Locatie VUmc
Het VU medisch centrum is een academisch ziekenhuis en medische faculteit in Amsterdam, gelieerd aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Het VUmc werkt nauw samen met het AMC in het op 7 juni 2018 ontstane Amsterdam UMC. Wikipedia
Adres: De Boelelaan 1117, 1118, 1081 HV Amsterdam
Openingstijden: 24 uur geopend
Beschrijving