Elektricien Amsterdam Noord

Elektricien Amsterdam Noord is er voor al je problemen en vraagstukken rondom elektriciteit. Zoek je bijvoorbeeld in omgeving Amsterdam Noord een elektricien die een stroomstoring kan oplossen, een groepenkast kan vervangen of een complete elektrotechniek kan installeren? Onze ervaren elektriciens, gevestigd in Amsterdam Noord, staan voor je klaar!

Elektricien in Amsterdam Noord

Amsterdam-Noord

Amsterdam-Noord is het deel van de Nederlandse gemeente Amsterdam dat ten noorden van het IJ ligt. Het stadsdeel telde 99.238 inwoners per 1 januari 2020 en heeft een oppervlakte van 49,01 km². Het wordt sinds de opheffing van de uit 1981 daterende stadsdeelraad in 2014 bestuurd door een bestuurscommissie. Wikipedia
Oppervlakte: 49,01 km²
Inwoners (1 januari 2020): 99.238; (2.186 inw./km²)

Amsterdam Noord Elektricien

Op zoek naar een elektricien in Amsterdam Noord voor een goede prijs? Wij staan met ervaren monteurs voor je klaar om jouw elektro problemen te verhelpen. Onze professionele elektriciens zijn vakkundig, meedenkend, veilig én persoonlijk. Ga dus zeker niet zelf aan de slag in de meterkast, maar laat het door een van onze gespecialiseerde vakmannen oplossen. Elektricien Amsterdam is een erkend bedrijf en levert betrouwbare elektriciens in Amsterdam Noord waar je op kunt rekenen voor een mooie prijs.

Heb je een stroomstoring? Wil je een groep toevoegen in je meterkast? Of wil je bijvoorbeeld een extra stopcontact of lichtschakelaar? Onze elektricien heeft jarenlange ervaring in de elektra en is daardoor op de hoogte van de elektrische installaties in de woningen in Amsterdam Noord. Onze elektriciens kunnen uitstekend en professioneel advies geven over de mogelijkheden en bieden de beste service aan voor een mooie prijs. Heb je een elektricien in Amsterdam Noord nodig? Op onze elektriciens kunt u rekenen!

Voor alles wat te maken heeft met je groepenkast, kun je onze ervaren elektriciens inschakelen. Wij raden je ook sterk aan om een verouderde groepenkast te laten vernieuwen voor je eigen veiligheid. Onze installateur komt deze werkzaamheden met veel plezier voor je uitvoeren.

Zonder stroom kun je niet veel en dat begrijpen wij, daarom hebben wij een 24/7 storingsdienst. Ook in het weekend, op feestdagen en ’s nachts staan de elektriciens in Amsterdam Noord voor je klaar zodat je niet lang zonder elektriciteit zit. Onze elektromonteur komt met spoed jouw kant op en zorgt dat de storing snel wordt verholpen.

Ook zijn we gespecialiseerd in het installeren en aanpassen van verlichting. Wij kunnen nieuwe verlichting voor je aanleggen, geheel naar je wensen en situatie. Wanneer er nog niet genoeg aansluitpunten aanwezig zijn, kunnen wij eventueel de elektra voor je uitbreiden door bijvoorbeeld extra stopcontacten aan te leggen.

Heb je een nieuw huis of kantoorpand waar de elektriciteit nog aangelegd moet worden? Dan ben je bij Elektricien Amsterdam aan het goede adres! Wij doen zowel kleine klussen als zeer grote klussen op het gebied van elektra in Amsterdam Noord en omgeving. Ook bij oude gebouwen is het belangrijk om de elektra in de gaten te houden. Veel oude gebouwen hebben namelijk nog een oude bedrading. Dit verhoogt het risico op kortsluiting en daarom raden wij aan om dit zo snel mogelijk te vervangen.

Om te voorkomen dat er kortsluiting of een storing plaatsvindt, is het goed om regelmatig je elektra te laten controleren. Je gebruikt namelijk dagelijks diverse apparatuur in huis. Onze elektriciens kunnen regelmatig je elektra controleren en onderhouden om vervelende storingen te voorkomen. Hier zijn wij in gespecialiseerd!

Amsterdam Noord Elektriciens

Elektricien Reviews

Na het zelf onsuccesvol proberen op te lossen van een stroomstoring bij ons thuis, heb ik contact opgenomen met Amsterdam Elektricien. Ze waren snel op locatie en hebben het probleem snel opgelost. Ik werk op het moment thuis, dus het was erg prettig dat ik snel weer aan de slag kon. Bedankt!

Johan Veendaal

In de afgelopen paar weken heb ik met toenemende frequentie problemen ervaren met het stopcontact in mijn werkkamer. Het stopcontact werkte soms niet en ook zijn de stoppen enkele keren doorgeslagen. Ik heb Amsterdam Elektricien het stopcontact laten bekijken en op hun aanraden laten vervangen. Mijn problemen lijken nu vooralsnog verholpen!

Sandra van Ost

Voor een renovatieklus hebben wij een afspraak gemaakt met Amsterdam Elektricien voor het vervangen van een meterkast. We hebben het contact als erg prettig ervaren en ze hebben uitstekend vakwerk geleverd.

Idris Muster

Door een ernstige brand in mijn prive kring heb ik Amsterdam Elektricien ingehuurd voor het installeren van een aantal rook en koolmonoxide melders. De heer die bij mij de installatie van de rookmelders heeft verricht was erg vriendelijk en heeft mij ook de nodige uitleg gegeven over de apparaten. Ik kan weer gerust slapen 🙂

Khadija A.

Elektra Amsterdam Noord Mensen zoeken ook naar
NDSM Werf

Industrieel terrein met live concerten en andere culturele evenementen, plus een café.

 

Adres: NDSM-Plein 28, 1033 WB Amsterdam

Openingstijden: 

Eye Film Museum

Enorme collectie Nederlandse en buitenlandse films en filmposters in een modern cultuurcentrum aan het water.

Adres: IJpromenade 1, 1031 KT Amsterdam

Openingstijden: ⋅ Gaat open om 10:00